Ξυλόκαστρο: Γιατί κρύβουν τις κλοπές σε δημοτικά κτίρια;;

Απο:

📣 Θα ήθελα να αναφερθώ σήμερα σε ένα θέμα που δεν μπορεί να παραμείνει απαρατήρητο.

🗣 Το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί περιστατικά κλοπών και φθορές στα δημοτικά κτίρια και γενικά σε υποδομές του Δήμου μας. Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι ότι βλέπω μια αδιαφορία από την Δημοτική αρχή για αυτά τα θέματα.

📍 Όλα αυτά ξεκίνησαν με διάρρηξη και φθορές στα σχολεία μας, συνεχίστηκε με καταστροφές και κλοπές στα αποδυτήρια των ομάδων στο γήπεδο ‘’Σωτήρης Αγγελόπουλος’’, κατά την οποία κλάπηκαν 3 air conditions και αθλητικό υλικό.

📍 Αυτό δεν είναι μόνο μια απώλεια για τον δήμο, αλλά προξενεί και ζημίες στις αθλητικές ομάδες που χρησιμοποιούν αυτά τα αποδυτήρια. Εκτός από την αδιαφορία να προστατεύσει την περιουσία, αυτό το γεγονός αποδεικνύει επίσης έλλειψη φροντίδας για τις αθλητικές υποδομές του δήμου μας.

⁉️▪ Και καταλήγουμε σε ένα ίσως πιο σημαντικό θέμα. Στην κλοπή ενός από τα καινούργια αυτοκίνητα 4×4 του δήμου μας μαζί και πολλά άλλα εργαλεία.

Σύμφωνα με το συμφωνητικό που έχει υπογραφεί, όλα τα αυτοκίνητα του δήμου πρέπει να διαθέτουν GPS και να φυλάσσονται στο αμαξοστάσιο του δήμου. Πληρώνουμε άλλωστε ετησίως ενα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για αυτό το λόγο.

Ωστόσο, ΕΤΥΧΕ να κλαπεί ένα αυτοκίνητο το οποίο το άφησαν εκτός σε άλλο χώρο εκτός αμαξοστασίου, και όχι μόνο αυτό, αλλά όλος τυχαίος είναι ίσως και το μοναδικό όχημα που δεν είχε εγκατεστημένο GPS σύστημα εντοπισμού, ενώ όφειλαν να έχει..

Όλα αυτά γεννούν 4 βασικά ερωτήματα:

▪ Γιατί το όχημα δεν είχε GPS σύστημα εντοπισμού όπως όφειλε βάση συμβατικής υποχρέωσης;

▪ Γιατί το αμάξι ήταν παρκαρισμένο εκτός αμαξοστάσιου μετά το πέρας εργασίας, ακόμα περισσότερο αφού δεν είχε και σύστημα εντοπισμού;

▪ Γιατί δεν ενημερώνεται το δημοτικό συμβούλιο για τις κλοπές;

▪ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ;

📍 Συνολικά, αυτά τα γεγονότα αποκαλύπτουν μια διοίκηση που δεν είναι ικανή να διαχειριστεί αποτελεσματικά ούτε τα πιο απλά θέματα του δήμου μας.

Είναι καιρός για αλλαγή και νέες ιδέες στην δημοτική διοίκηση. 👊

#orizontesdimiourgias#stirizospiro

By Συντάκτης

ΣΧΕΤΙΚΑ