Να ακουστούν και οι ωραίες φωνές για την Κόρινθο!

Απο: Μαρία Βικτωράτου

Η παράταξή μας « Πνοή Δημιουργίας » αποτελείται από ανθρώπους που επέλεξαν να «υπηρετήσουν» τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είναι ένα πρότυπο πολυσυλλεκτικότητας που αποδεικνύει ότι η Αυτοδιοίκηση δεν γνωρίζει κόμματα και χρώματα. Με ταπεινότητα, σεβασμό και ακούραστα θα σταθούμε στο πλευρό σας ατενίζοντας ένα μέλλον εξέλιξης για το Δήμο Κορινθίων. Σας καλούμε να είστε συνοδοιπόροι μας σε αυτόν το δύσκολο δρόμο για να «υπηρετήσουμε» όλοι μαζί το καλό του τόπου μας.

Θέλουμε το καλύτερο για την Κόρινθο, γιατί εδώ είναι το σπίτι μας. Εδώ ζούμε, εδώ δραστηριοποιούμαστε και όλα όσα συμβαίνουν μας επηρεάζουν άμεσα. Ξέρουμε κάθε σπιθαμή του Δήμου Κορινθίων, κάθε χωριό και οικισμό. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις προοπτικές που έχει κάθε Τοπική μας Κοινότητα, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοί τους. Γνωρίζουμε την Κόρινθο, γιατί εδώ μεγαλώσαμε και εδώ συνεχίζουμε να ζούμε.

Θέλουμε όλους τους δημότες πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Θέλουμε τους φίλους, τους γείτονες, τους γνωστούς, τους συγγενείς μας, τις οικογένειές μας πρωταγωνιστές στο μέλλον που σχεδιάζουμε.

Ατενίζουμε το αύριο με αισιοδοξία και απαντούμε στις προκλήσεις με σκληρή δουλειά. Στις ανοίκειες επιθέσεις απαντούμε μόνο με έναν τρόπο, με τις προγραμματικές δεσμεύσεις μας!

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Βικτωράτου – Καραβούλη Μαρία

By Συντάκτρια

ΣΧΕΤΙΚΑ