Στην Attica green Expo ο δήμος Κορινθίων

«Χτίζουμε μεθοδικά την ταυτότητα ενός δήμου εξωστρεφούς, ισχυρού, με πράσινη κατεύθυνση και πρότυπη διοίκηση»

Ισχυρή η παρουσία του δήμου Κορινθίων στο Επιστημονικό συνέδριο των αιρετών, τεχνοκρατών και στελεχών ΟΤΑ το τριήμερο 24-27 Μαΐου 2023 στην Αθήνα, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του TAE KWON DO στο Φάληρο.

Ο Δήμος μας συμμετέχει με δικό του περίπτερο , σε περίοπτη μάλιστα θέση των εγκαταστάσεων, και καθημερινή παρουσία στελεχών του τόσο στο χώρο του περιπτέρου όσο και στις επιστημονικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα, σ ένα συνέδριο που αποτελεί μοναδικό γεγονός για την αυτοδιοίκηση και την διοίκηση, ένα συνέδριο που διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία αμέσως μετά την πανδημία ο δήμος Κορινθίων , βάζοντας την σφραγίδα του στις μεγάλες πανελλαδικές εκδηλώσεις της μετά covid εποχής.

Δείτε το video της διοργάνωσης εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=fSoINvLeUjo&t=86s

🗜«Σταθερά προσανατολισμένοι στη νέα – σύγχρονη φιλοσοφία των ΟΤΑ, «χτίζουμε» μεθοδικά από το 2019 την ταυτότητα ενός δήμου εξωστρεφούς, με έξυπνες πρακτικές, με «πράσινη κατεύθυνση», με πολιτικές που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και τις υπηρεσίες» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος ο οποίος θα δώσει το παρόν στις εργασίες του συνεδρίου, ως ομιλητής αλλά και ως οικοδεσπότης αφού το πρωινό της Πέμπτης 25 Μαΐου 2023 υποδέχεται και ξεναγεί στην έκθεση, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Σπύρο Ζαχαριά , σχολεία του δήμου Κορινθίων.

🗜«Το συνέδριο αποτελεί μοναδικό γεγονός για την διοίκηση και την αυτοδιοίκηση. Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει ενεργά λαμβάνοντας εμπειρία, τεχνογνωσία, ειδίκευση, χαρακτηριστικά απαραίτητα για έναν δήμο που εξελίσσεται, έναν δήμο που ακολουθεί τα σύγχρονα βήματα διοίκησης, έναν δήμο που μπορεί να είναι πρωταγωνιστής, αυτός άλλωστε είναι ο στόχος μας» αναφέρει από πλευράς του ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Κορινθίων και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γ.Γ Ελλάδος «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» κ.Νεκτάριος Σπηλιόπουλος.

𝝨𝞃𝝸ς 𝝴𝞀𝝲𝝰𝞂ί𝝴ς 𝞃𝝾𝞄 𝞂𝞄𝝼𝝴𝝳𝞀ί𝝾𝞄 𝝹𝝰𝝸 𝞃𝞈𝝼 𝝿𝝰𝞀ά𝝺𝝺𝝶𝝺𝞈𝝼 𝝶𝝻𝝴𝞀ί𝝳𝞈𝝼 𝝻𝝴𝞃έ𝞆𝝾𝞄𝝼 𝞈ς 𝝾𝝻𝝸𝝺𝝶𝞃ές:

• Ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Κορινθίων κ.Νεκτάριος Σπηλιόπουλος

• Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ.Τιμολέων Πιέτρης

• Ο Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου, Μηχανικός Περιβάλλοντος κ.Αντρέας Πανούσης

𝚶𝛊 𝛆𝛒𝛄𝛂𝛔ί𝛆ς 𝛕𝛐𝛖 𝚬𝛑𝛊𝛔𝛕𝛈𝛍𝛐𝛎𝛊𝛋𝛐ύ 𝚺𝛖𝛎𝛆𝛅𝛒ί𝛐𝛖 𝛏𝛆𝛋𝛊𝛎𝛐ύ𝛎 𝛕𝛈𝛎 𝚻𝛆𝛕ά𝛒𝛕𝛈 𝟐𝟒 𝚳𝛂ΐ𝛐𝛖 𝟐𝟎𝟐𝟑, 𝛔𝛕𝛊ς 𝟎𝟗:𝟎𝟎 𝛑.𝛍.

Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2023 στη 13:00μ.μ, ο Δήμαρχος Κορινθίων θα παραλάβει το βραβείο «Training Award για την Τοπική Αυτοδιοίκηση 2023», ως αναγνώριση των προσπαθειών και των δράσεων του δήμου Κορινθίων στα θέματα εκπαίδευσης και ανθρώπινου δυναμικού.

𝝜 έ𝝹𝝷𝝴𝞂𝝶 𝝴𝝲𝝹𝝰𝝸𝝼𝝸ά𝝵𝝴𝞃𝝰𝝸 𝞃𝝶𝝼 𝝩𝝴𝞃ά𝞀𝞃𝝶 𝟮𝟰 𝝡𝝰ΐ𝝾𝞄 𝟮𝟬𝟮𝟯, 𝞂𝞃𝝸ς 𝟭𝟱:𝟬𝟬𝝻.𝝻.

Για την παραλαβή της πρόσκληση σας, πατήστε εδώ: https://app.edo.events/el/form/ODQmMjcmMSY=…

Για το αναλυτικό πρόγραμμα, πατήστε εδώ: https://www.forum-training.gr/…/prasini-metavasi…/…

Κατεβάστε το πρόγραμμα, εδώ: https://www.forum-training.gr/…/00_1.-%CE%A0%CF%81%CF…

#Δήμος_Κορινθίων#Εξωστρέφεια#Εκπαίδευση#Συμμετοχή#ATTICAGREENEXPO#Athens#TaeKwonDo#Κλεισθενης#ΓΓ#ForumTraining

By Συντάκτης

ΣΧΕΤΙΚΑ