Έξι νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Βασίλης Νανόπουλος

Εξι νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Κορινθίων και επικεφαλής του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών, Βασίλης Νανόπουλος. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο δικηγόρος Αγγελής Πετρόπουλος, αδερφός του πρώην προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία, Νίκου Πετρόπουλου.

Ειδικότερα, ο κ. Νανόπουλος ανακοίνωσε

Νέα υποψήφια με τη Συμμαχία Πολιτών η Ιωάννα Βαρδάκα.

Η Ιωάννα διαμένει στον Άγιο Βασίλειο, είναι πτυχιούχος ΤΕΙ λογιστικής και χρηματοοικονομικών και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Την καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας και περιμένουμε να αποτελέσει σημαντικό στέλεχος της παράταξης μας.

Νέος υποψήφιος με τη Συμμαχία Πολιτών ο Αναστάσης Σχορετσανίτης.

Ο Αναστάσης γεννήθηκε στον Άγιο Βασίλειο όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα. Εργάζεται σαν ιδιωτικός υπάλληλος, αλλά η μεγάλη του αγάπη είναι ο εθελοντισμός. Για τον λόγο αυτό συμμετέχει ανελλιπώς σε δράσεις του Πολιτιστικού και του Θεατρικού συλλόγου στο χωριό του, έχοντας βρεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο αμφοτέρων.

Παράλληλα, εδώ και δύο χρόνια είναι στο «τιμόνι» της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας ΜΑΟ Πρόοδος Αγίου Βασιλείου.

Παρότι συμμετέχει για πρώτη φορά σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία, η όρεξη, το μεράκι και η αγάπη για τον τόπο του είναι τα στοιχεία που τον οδηγούν.

Νέος υποψήφιος με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Αγγελής Πετρόπουλος

Ο Αγγελής είναι γνωστός δικηγόρος στην πόλη της Κορίνθου έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών.

Νέα υποψήφια με τη Συμμαχία Πολιτών η Μιχαέλα Σενή.

Η Μιχαέλα διαμένει στην Κλένια εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος, είναι έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού. Έχει σπουδάσει φωνητική και διαχείριση τουριστικών επιχειρήσεων.

Νέος υποψήφιος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Σκούρτης Ευθύμιος.

Ο Ευθύμης είναι 26 ετών και για πρώτη φορά υποψήφιος στην Αυτοδιοίκηση. Μένει μόνιμα στην Κόρινθο, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού και αποφάσισε να μετέχει στις εκλογές με τον συνδυασμό του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου προκειμένου να στηρίξει την Αλλαγή που ξεκίνησε το 2019 στο δήμο Κορινθίων. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα της εστίασης γνωρίζει καλά τα προβλήματα και επιδιώκει με την συμμετοχή του να συμβάλλει στις λύσεις. Ευθύμη σε καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Νέος υποψήφιος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ o Ζορμπάς Βαγγέλης.

Γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1987.Το 2011 ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Από το 2018 έχει ανοίξει την δική του επιχείρηση Πλυντηρίου Αυτοκινήτων στο Δέλτα της Κορίνθου. Το 2019 είχε κατέλθει στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη του κ. Πιέτρη Τιμολέοντα και τώρα θέλει να συνεχίσει με την ένταξη του στον συνδυασμό της Συμμαχίας πολιτών , επειδή είδε ενέργειες και δράσεις εξωστρέφειας του Δήμου μας τα τελευταία 4 χρόνια και θέλει και αυτός από την πλευρά του να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τέτοιες ενέργειες .

By Συντάκτης

ΣΧΕΤΙΚΑ