Μία συμβολική κίνηση, ενός μεγάλου Κοινωνικού Έργου!

Απο: praxitelis sa | facebook

Παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονυσίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, ο εμπορικός διευθυντής της βιομηχανίας Praxitelis κος Χαρίτος Κλουβιδάκης και εργαζόμενοι της βιομηχανίας, παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα ρουχισμού και τροφίμων, για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της Κορίνθου.

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης, η αλληλεγγύη ήταν το κυρίαρχο συναίσθημα, μέσω της προσφοράς της Praxitelis, που είναι έργο Αγάπης.

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου έδωσε τις ευχές, την ευλογία και τα

συγχαρητήρια του στη βιομηχανία Praxitelis για την ενέργεια αυτή και οι άνθρωποι της βιομηχανίας έδωσαν υπόσχεση για συνέχιση με ακόμα περισσότερες και συνεχείς ενέργειες κοινωνικού έργου.

Ο Ιερός Ναός του Αποστόλου Παύλου ο οποίος είναι και ο Πολιούχος της πόλης της Κορίνθου είναι ιστορικός, καθώς η βάση της θεμελίωσης του ανάγεται στην παρουσία του Αποστόλου των Εθνών το 55-56 μ.χ

Το Κοινωνικό Έργο, το έργο Αγάπης της βιομηχανίας Praxitelis έχει πολύ και μακρύ δρόμο, πολλά και σπουδαία να προσφέρει γιατί είναι κάτι το οποίο βγαίνει μέσα από την καρδιά των ανθρώπων της, είναι πράξεις που τους κάνουν να αισθάνονται καλά, προσφέροντας. Και αυτό το συναίσθημα λείπει πολύ από τον σύγχρονο άνθρωπο αλλά παράλληλα είναι τόσο μέσα μας.

Όλοι εμείς, η ομάδα της βιομηχανίας Praxitelis, σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα.

Η Ανάσταση να σημάνει για κάθε έναν μας και μια εσωτερική αναγέννηση για το κοινό καλό, για έναν καλύτερο κόσμο.

https://www.praxitelis-sa.gr/…/praxitelis-mporoume-na…/

#betterdays#praxitelis_sa#praxitelis#praxitelis

By Συντάκτρια

ΣΧΕΤΙΚΑ