Η υγεία είναι κοινός τόπος για όλους τους Κορίνθιους

Απο: Χρύσος Μέλλος / Facebook

Πρόεδρος Ιατρικού συλλόγου Κορινθίας

Μεγάλη βραδιά λάμψης ζήσαμε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Στη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης από Ιατρικό Σύλλογο Κορινθίας και Φαρμακευτικό Σύλλογο Κορινθίας, έδωσαν το παρών μέλη μας και φίλοι από κάθε χώρο! Η ανταπόκριση και η προσέλευση των μελών μας ήταν απίστευτα συγκινητική, καθώς γράφτηκε ιστορία, αφού η εκδήλωση ήταν η μεγαλύτερη στα χρονικά του συλλόγου μας! Στάλθηκαν μηνύματα επιστημονικής, κοινωνικής και πολιτικής ενότητας, υπό το πρίσμα της προάσπισης της δημόσιας υγείας. Οφείλω ειδική μνεία στον τωρινό ΔΣ του συλλόγου μας για την άρτια συνεργασία, ευθύτητα και σοβαρότητα που επιδεικνύει.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κο Καρβέλη, οποίος επίσημα αναγνώρισε τον ΙΣ Κορινθίας ως σύμβουλο της πολιτείας σε θέματα υγείας, όπως ακριβώς αρμόζει σε κάθε Ιατρικό Σύλλογο. Ευχαριστώ θερμά και τον διοικητή του ΓΝ Κορίνθου Κο Καρπούζη για την εγκάρδια ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.

Ευχαριστώ τους Υπουργούς κκ Δήμα και Ταγαρά για τη παρουσία τους, όπως και τους βουλευτές του νομού μας ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου. Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Πελοποννήσου, τους Αντιπεριφερειάρχες και Δημάρχους του νομού, όπως και στελέχη από νομαρχιακές επιτροπές πολιτικών χώρων που βρέθηκαν μαζί μας, αποδεικνύοντας πως στην υγεία υπάρχει κοινός τόπος.

By Συντάκτρια

ΣΧΕΤΙΚΑ