Ματίνα Πάξου: Η προσωπική της δικαίωση!

Με τεράστια επιτυχία διεξήχθη χθες το βράδυ η εκδήλωση για την ενίσχυση της ομάδας του Α.Σ. Σαρωνικός Γαλατακίου.

Η πλατεία του Γαλατακίου ήταν κατάμεστη και πλήθος κόσμου διασκέδασε με την ψυχή του.

Πανευτυχής η βασική διοργανώτρια Ματίνα Πάξου, η ψυχή πίσω από τη βραδιά, ακούραστη και χαμογελαστή εξυπηρετούσε τον κόσμο και όπως και να το κάνουμε, η επιτυχία αυτή ήταν και για την ίδια προσωπικά μια δικαίωση.

 Η ταλαιπωρία που υπέστη τελευταία από κάποιους εγκάθετους, , σβήστηκε μονοκοντυλιά και δόθηκαν οι καλύτερες απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση. Απαντήσεις ηχηρές με … λαϊκή εντολή.

Η Ματίνα δέχθηκε μια τρομερή επίθεση σχεδόν αμέσως μετά την ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς της με την Πνοή Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη.

Τρομερές πιέσεις που παραλίγο να τη λυγίσουν. Η Ματίνα θα είναι υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο Γαλατακίου με την Πνοή Δημιουργίας και η χθεσινή επιτυχία σφράγισε την αγάπη που της έχει ο κόσμος αλλά και οι συνυποψήφιοί της που μαζικά βρέθηκαν στην εκδήλωση μαζί με τον επικεφαλής Νίκο Σταυρέλη.

Η αγάπη και η εκτίμηση του κόσμου για τη Ματίνα δεν είναι τυχαία.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει στην περιοχή της Κοινότητας Γαλατακίου μεγάλη Κοινωνική, Πολιτική και κυρίως Εθελοντική δράση και πιο συγκεκριμένα: έχει διατελέσει Κοινοτική Σύμβουλος από 1-9-2019 μέχρι σήμερα, μέλος της Διοίκησης του Αθλητικού Συλλόγου Α.Ο. Αλμυρής, Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αλμυρής, μέλος της Διοίκησης Φιλοζωικής των Λουτρών Ωραίας Ελένης, μέλος της Διοίκησης του Αθλητικού Συλλόγου Σαρωνικού Γαλατακίου και Υπεύθυνη των Ακαδημιών του Α.Σ. Σαρωνικού Γαλατακίου, επίσης έχει συμμετάσχει σε διάφορες Κοινωνικές Ομάδες, Συλλόγους και Φορείς που δραστηριοποιούνταν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Κοινότητας Γαλατακίου.

Στο κλείσιμο της βραδιάς η Ματίνα είχε μόνο ευχαριστίες για τον κόσμο που ήταν στο πλευρό της και δικαίωσε τον κόπο της : «Ένα ευχαριστώ από καρδιάς που είσαστε δίπλα μου και πιστεύετε σε μένα!!!! Ήμουν είμαι και θα είμαι κοντά σας όπως μόνο εγώ Θέλω και Μπορώ !».

By Συντάκτρια

ΣΧΕΤΙΚΑ