Εδιωξε την μητέρα του απο το γήπεδο ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ένας κακός χαμός έγινε στον ημιτελικό του Masters στην Ρώμη με τον Στέφανο Τσιτσιπά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ να τα βάζει με τη μητέρα του και να την διώχνει από το γήπεδο,

Λίγο πριν τέλος του πρώτου σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχθηκε μπρέικ από τον Ρώσο (6-5), με τον Ελληνα τενίστα να γυρίζει εξοργισμένος προς το box tου, όπου βρισκόταν η μητέρα του, Γιούλια, και να της ζητάει να φύγει από το γήπεδο.

Όλα άρχισαν όταν η μητέρα του ξεκίνησε να του δίνει οδηγίες στα ρώσικα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να εξοργίζεται και να της ζητάει να μιλάει στα ελληνικά. Λίγο αργότερα μάλιστα η κατάσταση ξέφυγε ακόμα περισσότερο, με τον Ελληνα τενίστα να διώχνει τη μητέρα του από το box του.

Ο Τσιτσιπάς γύρισε και της είπε: «Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά.

Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μ………η είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος.

By Συντάκτης

ΣΧΕΤΙΚΑ