Πάλι έπιασε στον ύπνο τους ινστρούχτορες ο Νανόπουλος

Ηταν μία κοπή πίτας, που είχε πολλούς συμβολισμούς και έστειλε αρκετά μηνύματα προς διάφορες κατευθύνσεις.

Ο Νανόπουλος ξέρει καλά ότι για να κερδίσει και τις επόμενες εκλογές, πρέπει να κτίσει και να ακολουθήσει μία συγκεκριμένη στρατηγική, που θα  δημιουργήσει παράσταση νίκης αλλά και θα εξομαλύνει τα  προβλήματα που έχει στην παράταξη του.

Εχει αποδείξει ότι την κατάλληλη ώρα, εγκαταλείπει την χαλαρότητα και κινείται μεθοδικά και συντονισμένα. Το απέδειξε και το 2014 αλλά και το 2019 και τους έπιασε όλους στον υπνο.

Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό;;;;

Απέναντι στην υπεροψία, ο Νανόπουλος έβαλε την εικόνα του κατάμεστου δημοτικού θεάτρου και της πλημμυρισμένης υποψηφίους σκηνή του.

Όσοι υπεροπτικά και με πολύ δόση κουταμάρας έλεγαν ότι «δεν θα καταφέρει να κάνει συνδυασμό», προφανώς αιφνιδιάστηκαν, από το εύρος της ανακοίνωσης και την γεωγραφική της κατανομή.

Όσοι πίστευαν ότι άγεται και φέρεται, είδαν έναν Νανόπουλο, αποφασισμένο και ισχυρό να πετά το γάντι σε μία πλειάδα στελεχών του, λέγοντας στην ουσία…δεν σας χρειάζομαι ή αν έρθετε θα έρθετε με τους δικούς μου όρους.

Πάλι τι δεν καταλαβαίνεις;;;;

Αυτά ήταν τα βασικά μηνύματα της συγκέντρωσης με αφορμή την πίτα.

Παράλληλα ανακοινώνοντας την συντριπτική πλειοψηφία των τοπικών προέδρων απάντησε και σε ένα ακόμα υπερφίαλο συλλογισμό, όσων αδυνατούν να κατανοήσουν την ανθρωπογεωγραφία της Κορίνθου, οι οποίοι θεωρούσαν ότι τα χωριά είναι δυσαρεστημένα μαζί του.

Αυτά τα μηνύματα δεν σηκώνουν καμία παρερμηνεία από κανένα και όποιος εξακολουθεί να μην βλέπει το δάκτυλο του, πάλι θα πάει στον…κουβά.

Εδώ δεν θα κρίνουμε αν αυτοί που ανακοινώθηκαν είναι υποψήφιοι του 50% ή του 20%, αλλά κρίνουμε την σωστή στρατηγική του δημάρχου, που σε ένα βράδυ ανέτρεψε μύθους και φαντασιώσεις και έδειξε ότι είναι παίκτης.

Έβαλε δύσκολα στους υπερόπτες ινστρούχτορες ..!

Αυτά!

ΔΗΜΑΡΑΤΟΣ

By Δημάρατος

ΣΧΕΤΙΚΑ