O Γιώργος, η Μαρία, οι Γύπες και ποιος θα κερδίσει τις εκλογές

Τι συμβαίνει στο Λουτράκι;

Πολλά και διάφορα εκτός από το παραγοντιλίκι που έχει ξεπεράσει τα όρια.

Ας κάνουμε μία τομή στην εκλογική διαδικασία όπως εξελίσσεται αλλά με αλήθειες για να καταλάβει και ο κόσμος τι θα δεί στα προσεχώς.

Οι υποψήφιοι είναι δύο και οι εκλογές θα τελειώσουν την πρώτη Κυριακή, γιατί για να πάνε σε δεύτερο γύρο Γκιώνης και Πρωτοπαππά, πρέπει οι άλλοι συνδυασμοί να ξεπεράσουν το 25%..!

Αυτό δεν φαίνεται και δεν θα συμβεί με βάση την εικόνα σήμερα.

Το κείμενο αυτό γράφετε για βοηθήσει τους «παράγοντες γύπες»…!

Τι είναι οι παράγοντες-γύπες;;;;

Είναι αυτοί που κάθονται ψηλά και κοιτάνε ποιος από τους δύο έχει πιθανότητα νίκης για να πάνε μαζί του και να είναι στο κόλπο της αρχής.

Μιλάνε με Γκιώνη και Πρωτοπαππά αλλά δεν δίνουν χέρια και ζυμώνονται με πολλούς και διάφορους, προκειμένου να ενταχθούν στον συνδυασμό της νίκης.

Όπως καταλαβαίνετε το «καλό της πόλης» έρχεται δεύτερο γιατί πρώτα είναι να εξασφαλίσει ο παράγοντας την εκλογή του και μετά θα δεί τι θα κάνει…και αν προκύψει καλό για την πόλη. Συνήθως δεν προκύπτει.

ΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

  • Γιάννης Καραπανάγος: Προσπαθεί  να κάνει δικό του συνδυασμό, ακόμα και με τους ελάχιστους που απαιτεί ο νόμος | 49 | υποψήφιους. Αν δεν το καταφέρει θα ενταχθεί σε ένα από τους δύο, Δυσκολότερα στον Γκιώνη, που πολλάκις έχει καταγγείλει και ευκολότερα στην Πρωτοπαππά.
  • Γιάννος Μιχόπουλος: Όχι δεν αποσύρθηκε. Είναι παρών, κάνει τραπέζια και συναντήσεις, αλλά έχει οριστικά χάσει την στήριξη του Λογοθέτη, Καραπανάγου και Ζερβού. Τον στηρίζει γνωστός επιχειρηματίας, πιθανόν να μπορέσει να βρεί 49
  • Κώστας Λογοθέτης: Παραμένει σοβαρός εκλογικός παράγοντας αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένος να μπει σε περιπέτειες.
  • Γιώργος Δέδες: Θα προσπαθήσει να πάρει μαζί του ένα μέρος του ΠΑΣΟΚ αλλά κανέναν  από τους παραπάνω   τρείς αλλά και τους φίλους τους. Αναγκαστικά θα βαδίσει μοναχικά με την δική του ομάδα.
  • Κώστας Ζερβός: Αναγκαστικά θα περιμένει πράσινο φως από τον ΣΥΡΙΖΑ αν και κάνει και τις δικές του διαβουλεύσεις.
  • Ανεξάρτητοι παίκτες: Εδώ περιλαμβάνονται ο Κώστας Παντελέων, ο Θανάσης Μουζάκης ο Γιώργος Κοντός και ο Κώστας Σταυρόπουλος. Σίγουρα θα ενταχθούν σε συνδυασμό αλλά ακόμα είναι σε διαβουλεύσεις με όλους.
  • Δημήτρης Βασιλείου: Παραιτήθηκε μεν απο δημοτικός σύμβουλος αλλά έχει δύο δημοτικούς συμβούλους

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ

Ο Ράτης και οι Νικολάου-Πέτρου στους Αγίους θεοδώρους έχουν κάνει τα κουμάντα τους και εκτός από Γκιώνη και Πρωτοπαππά, θα είναι θαύμα να μπορέσει να κάνει  κάποιος άλλος εκεί τοπικό συμβούλιο δυναμικό. Μία πιθανότητα έχει ο Δέδες γιατί μπορεί το τοπικό ΠΑΣΟΚ να βρεί τους 5 που είναι το μίνιμουμ. Το ΠΑΣΟΚ βέβαια ακόμα δεν έχει πάρει θέση.

Στα Πίσια αποκλείεται εξ ορισμού άλλο τοπικό συμβούλιο εκτός των δύο.Καμία ελπίδα για κανένα.

Στα Ισθμια εξελίσσεται αληθινός πόλεμος ανάμεσα σε Γκιώνη και Πρωτοπαππά και δεν υπάρχει κανέναν περιθώριο για τρίτο πρόσωπο να μπορέσει να πάρει αξιόμαχους υποψήφιους ή να περιμένει αριθμό ψήφων.

Σημειώστε ότι το 2023 δήμαρχος θα εκλεγεί όποιος κερδίσει τα Ισθμια.

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ

Το Λουτράκι θα μοιραστεί σε Γκιώνη και Πρωτόπαππα θα ξεπεράσουν  το 80-85% των ψήφων κυριολεκτικά στήθος στήθος

Οι Αγιοι Θεόδωροι, είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα έρθει πρώτη η Πρωτοπαππά και σημασία θα έχει η διαφορά.

Τα Ισθμια, Η Πρωτοπαππά θα καλύψει την διαφορά του ’19 και θα προσπαθήσει για πρώτη φορά να περάσει τον Γκιώνη. Αν τα καταφέρει θα γίνει δήμαρχος. Αν όχι θα περιμένει την διαφορά στους Αγίους

Τα Πίσια, είναι γρίφος γιατί πρέπει πρώτα να λυθούν προβλήματα που υπάρχουν στα τοπικά ψηφοδέλτια. Σε κάθε περίπτωση οι διαφορές θα είναι μικρές. Ακόμα δεν γίνεται πρόβλεψη για πρωτιά.

ΤΙΜΟΛΑΟΣ

By Τιμολαος

ΣΧΕΤΙΚΑ