Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ – Αλέξανδρος Γκουργιώτης-Νέες υποψηφιότητες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ»  και  ο  επικεφαλής της  Αλέξανδρος Γκουργιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, καλωσορίζουμε τον κ. Κουρκουλιώτη Άγγελο, που συμμετέχει στο  ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Συνοπτικό Βιογραφικό

Ο  κ. Άγγελος Κουρκουλιώτης  γεννήθηκε το 1960 στις Σέρρες. Εγκαταστάθηκε στην Κόρινθο το από το 1967, όπου και οκλήρωσε τη σχολική του εκπαίδευση. Στη συνέχεια εισήχθη  στην Σχολή Ικάρων από την οποία αποφοίτησε το 1983, υπηρέτησε ως Ελεγκτής Αεράμυνας σε διάφορες μονάδες της Π.Α. και αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Σμηνάρχου. Είναι πτυχιούχος επίσης του  τμήματος Φυσικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ζει πλέον στην Κόρινθο με τη σύζυγό του Βιολέττα Ρέλλου, καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Έχουν έξι παιδιά  και  τρία εγγόνια.

 Υπήρξε για αρκετά χρόνια μέλος του τοπικού ορθόδοξου χριστιανικού συλλόγου « Απόστολος Παύλος». Ο κ. Κουρκουλιώτης συμμετέχει για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές θέλοντας να συμπράξει μαζί με τον επικεφαλής κ.  Αλέξανδρο Γκουργιώτη , στην κοινή προσπάθεια της « Πολιτικής ΔΙΕΞΟΔΟΥ»  για μια αλλαγή στα πράγματα του Δήμου, ώστε να ακούγονται  νέες υγιείς  φωνές της  αλήθειας και  της ελευθερίας.  

Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ

Γραφείο Τύπου

Κόρινθος, 30/7/2023

By Συντάκτης

ΣΧΕΤΙΚΑ