Μαρία Πρωτόπαππα: Έμφαση στον πολιτισμό της καθημερινότητας

Με ρωτούν πολλοί συμπολίτες μας, ποια θα είναι η διαφορά η δική μου και της ομάδας της «Δύναμης Δημιουργίας» , από την σημερινή δημοτική αρχή;

Απαντώ:

Ο πολίτης έχει την ανάγκη ανακούφισης από τη συνδρομή του δήμου στα τοπικά θέματα, ως ένα ελάχιστο αντίβαρο στην οικονομική δυσκολία της εποχής της κρίσης, που περνάμε.

Ως δήμαρχος οφείλω και θα είμαι πλήρως αφοσιωμένη στη μικροκλίμακα της καθημερινότητας.

Στην ανακούφιση του πολίτη και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Δεν θα με ακούσετε ποτέ να υπεκφεύγω με ένα δήθεν μεγάλο οραματικό έργο, αλλά θα δίνω καθημερινά έ𝝻𝞅𝝰𝞂𝝶 𝞂𝞃𝝾𝝼 𝝿𝝾𝝺𝝸𝞃𝝸𝞂𝝻ό 𝞃𝝶ς 𝝹𝝰𝝷𝝶𝝻𝝴𝞀𝝸𝝼ό𝞃𝝶𝞃𝝰ς, τα πεζοδρόμια, τα σκουπίδια, την ανακύκλωση, τη συλλογική αρμονική συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο.

Την συνδρομή στους αγωνιζόμενους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, στα σχολεία, τα αδέσποτα, τους ανθρώπους με αναπηρία, τους ανήμπορους κλπ.

Στα έργα που λύνουν προβλήματα μικρής κλίμακας αλλά βασανιστικά στα χωριά και τις πόλεις μας. Αυτές είναι οι πρώτιστες και αναπόδραστες έγνοιες μου. Τα μεγάλα έργα είναι απαραίτητα αλλά απαιτούν χρόνο και είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας και των υπουργείων.. Εκεί μπορεί θα συμβάλουμε πάντα με τη μελετητική ετοιμότητα και την επιστημονική τεκμηρίωση της σκοπιμότητας, την εξεύρεση χρηματοδοτικών εργαλείων και την ευρωπαϊκοκεντρική φιλοσοφία.

Θα είμαι κάθε μέρα παρούσα και οι συνεργάτες μου για να βελτιώνουμε ότι ενοχλεί τον συμπολίτη μας. Μόνο έτσι βελτιώνεται η ποιότητα ζωής και δείχνει ο κόσμος σεβασμό στον δήμο.

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

By Συντάκτρια

ΣΧΕΤΙΚΑ