Huawei WATCH D – Smartwatch πιεσόμετρο

Η HUAWEI φέρνει το HUAWEI WATCH D, για παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης, αλλά και ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG) με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στην ελληνική αγορά.

Με το HUAWEI WATCH D οι χρήστες μπορούν με ευκολία να παρακολουθούν  την υγεία τους κοιτώντας απλώς τον καρπό τους. Το νέο αυτό smartwatch δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης, οπουδήποτε σε πραγματικό χρόνο.

Οι χρήστες του θα μπορούν να πραγματοποιούν έγκυρο ηλεκτροκαρδιογράφημα, επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν εύκολα τον καρδιακό τους παλμό και να εντοπίζουν πιθανούς κινδύνους για την υγεία της καρδιάς.

Παράλληλα, το HUAWEI WATCH GT 3 Pro, επίσης παρέχει λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG),  με πιστοποίηση από την ΕΕ και είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά. 

Η HUAWEI εισάγει για πρώτη φορά σε φορητές συσκευές της, τη λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος ECG, η οποία χάρη στην τεχνολογία TruSeen 5.0+, προσφέρει ακριβή μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας, αλλά και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα.

Το HUAWEI WATCH D είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG) υψηλής επίδοσης, με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, που υποστηρίζει την καταγραφή δεδομένων της λειτουργίας της καρδιάς και την άμεση δημιουργία αναφορών, ενώ μπορεί να υπενθυμίσει στους χρήστες να εκτελέσουν μετρήσεις μόλις εντοπιστεί μη φυσιολογικός καρδιακός ρυθμός.

Η ακρίβεια της μέτρησης της αρτηριακής πίεσης επηρεάζεται συχνά από το σφίξιμο και τη θέση στον καρπό, για τα παραδοσιακά έξυπνα ρολόγια. Χάρη στον αισθητήρα πίεσης υψηλής ανάλυσης, το κύκλωμα ελέγχου πίεσης ανάδρασης και τον αεραγωγό χαμηλής ροής του HUAWEI WATCH D, το ακριβές σύστημα μέτρησης πίεσης μπορεί να κάνει μετρήσεις με τα μικρότερα περιθώρια σφάλματος, επιτρέποντας στους χρήστες να μετρούν την αρτηριακή πίεση οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Η Huawei φέρνει στην ελληνική αγορά το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο WATCH D

By Συντάκτης

ΣΧΕΤΙΚΑ