Επιμελητήριο Κορινθίας: Οι συνδρομές των μελών που έγιναν… “άρτος και θεάματα”

Και ενώ περιμένουμε με αγωνία τον οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης του Επιμελητηρίου, μια ματιά στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ , “βγάζει απο τα ρούχα του” και τον πιο καλοπροαίρετο για τα επιμελητηριακά δρώμενα.

Γιατί πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς, την εξόφληση δαπάνης 1.618 ευρώ για προμήθεια… folders και μπλοκ σημειώσεων για τις ανάγκες συνεδρίου στην Κόρινθο! Για πόσες μέρες, θα αναρωτηθεί κανείς. Για μία μόνο μέρα! 5 και 6 Ιουλίου 2024! Στις 6 του μηνός έφυγαν. (μάλλον θα πήραν μαζί και τα folders).


Μα καλά, πόσο σύνεδροι ήρθαν στην Κόρινθο εκείνη τη μέρα? Πόσα μπλοκάκια ήθελε ο καθένας και πόσα folders? Εκτός κι αν… τα folders ήταν όλα δερμάτινα τιμής ένεκεν!!! Τότε αλλάζει το πράγμα… Πάμε πάσο… (Τα ρέστα μου. Τα βλέπω…).

Και πάμε στο “φαγοπότι της χρονιάς”!!! Εξόφληση δαπάνης για welcome drink στο καραβάκι διάπλου του Ισθμού και δείπνο εργασίας (!) στον κήπο της Διώρυγας του Ισθμού για τις ανάγκες συνεδρίου επιμελητηριακών εκπροσώπων και λοιπών (?) αναπτυξιακών φορέων, πόσο λέτε?
7.269 ευρώ!!!


Μόνο για την ημέρα της 9ης Ιουλίου του τρέχοντος έτους!!
Πόσοι ήταν αυτοί οι εκπρόσωποι των αναπτυξιακών φορέων βρε παιδιά? 30? 40?
Τι ήπιανε και τι φάγανε με 7.269 ευρώ?? Μήπως μάσησαν φύλλα χρυσού? Η μόνη δικαιολογία είναι να έφαγαν ο καθένας από έναν μεγάλο αστακό!! Και το drink, τι ήταν? Château Margaux 1990? Κόκκινο ή άσπρο?


Θα μου πείτε, γιατί, απο την τσεπη τους πληρώνουν? Ας ειναι καλά οι συνδρομές των μελών. Και αφού όλα είναι νόμιμα και με τα ανάλογα παραστατικά, γιατί να απολογηθεί η διοίκηση?
Δεν ζητάμε να απολογηθεί η διοίκηση σε εμάς. Η διοίκηση πρέπει να απολογηθεί στα μέλη της που πληρώνουν για να δουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους. Ένα αποτέλεσμα που δεν έχουν δει ούτε στο ελάχιστο, ούτε στην πράξη , ούτε στα λόγια.


(Δεν τους στέλνατε τουλάχιστον ένα δερμάτινο folder, να πνίξουν τον πόνο τους? Τόσα λεφτά έχουν δώσει οι άνθρωποι!! Γιατί τόσο “μονοφαγάδες”? Και γιατί αυτές οι συγκεντρώσεις μόνο με επισήμους? Τα μέλη του Επιμελητηρίου είναι πολίτες β΄ κατηγορίας?
Ούτε ένα κομματάκι αστακό βρε αδερφέ?
Ένα μικρό ποτήρι Château Margaux?
Εκλογές έρχονται….

By Συντακτική Ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

ΣΧΕΤΙΚΑ