Δημοτικό σχολείο Αρχαίας Κορίνθου

Πηγή: Facebook / Παναγιώτης Μεταξάς

Δημοτικό σχολείο Αρχαίας Κορίνθου. Καλές οι εκδηλώσεις στο χωριό μας ,οι χοροί στην πλατεία και τα πανηγύρια αλλά να θυμίσω σε κάποιους που δεν γνωρίζουν ή σκόπιμα έχουν “κοντή” μνήμη.

Έργο προυπολογισμου 3.000.000 εκατομμυρίων ευρώ ενταγμένο στο ΕΣΠΑ. Ο διαγωνισμός του έγινε από την προηγούμενη δημοτική αρχή 14/6/2019. Η σύμβαση υπογράφηκε στις 7/5/2020. Οι ανασκαφικές έρευνες τελειώσαν το 2019. Ζητήθηκε τροποποίηση της στατικής μελέτης εδω υπηρξε καθυστέρηση απο την δημοτική αρχή.!! Περιμένοντας ο εργολάβος να κανει έναρξη εργασιών υπέβαλε αίτημα διαλυσης της σύμβασης στις 31/12/2021 (εδω υπήρχε ρήτρα οικονομικής αποζημίωσης ).Το σήριαλ μετά την άσχημη αυτή τροπή συνεχιστηκε με τον κ.Νανόπουλο να προτείνει στην οικονομική επιτροπη να καταβάλει αποζημίωση και σταλιες στον εργολάβο 670,000 ευρω. Η πρόταση τότε του κ Νανοπουλου έγινε αποδεκτή.Υπερψηφισαν οι παρατάξεις του Δημάρχου και του κ Πνευματικού. Λιγες μέρες αργότερα και χωρις εισήγηση της οικονομικης υπηρεσίας ζήτησε ο κ Νανόπουλος να ψηφιστεί επιπλέον ποσό 160.000 για ΦΠΑ. Δηλαδή συνολικα 830.000 ευρω

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Πληρώθηκε ο εργολαβος ? Αν ναι γιατί δεν ξεκίνησε το σχολείο ? Αν όχι για ποιο λόγο ψήφισαν αποζημίωση στον εργολάβο 830.000€ ? θα πρέπει τις απαντήσεις να τις δωσουν οι υποψήφιοι της συμμαχίας πολιτών στην Αρχαια Κόρινθο που ζητούν την ψήφο σας.! Το σχολείο στην Αρχαία Κόρινθο θα γίνει με την επόμενη Δημοτική αρχή Σταυρελη γιατί το θέλουμε και το μπορούμε. Το θέμα του σχολείου είναι προτεραιότητα πολιτισμού. Μεταξάς Παναγιώτης. Υποψήφιος στην Τοπική κοινότητα Αρχαίας Κορίνθου με την παράταξη <<Πνοή Δημιουργίας>> με επικεφαλής τον Νίκο Σταυρέλη με την παράταξη που μπορεί να αλλάξει τα κακώς κείμενα, να δώσει νέο όραμα και κυρίως να το κάνει πράξη με σκληρή δουλειά όλων μας. Παραθέτω το βίντεο με τις δηλώσεις του κ Νανόπουλου !22/9/2022 !!!

https://www.youtube.com/watch?v=nPo15Eivyg0…

Παναγιώτης Μεταξάς

By Συντάκτης

ΣΧΕΤΙΚΑ