Μπαζώματα και μαρίνα – Απάντηση του νυν στον τέως

Πηγή: KORINTHIA.NET.GR

Αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα να πέσει κάτω φαίνεται πως είναι η δημοτική αρχή του Βασίλη Νανόπουλου και γι αυτό πότε με τον ίδιο τον δήμαρχο και πότε με στελέχη του δήμου απαντά σε όσα τις καταμαρτυρούν.

Η τελευταία αντίδραση αφορούσε την χτεσινή δήλωση του Γιώργου Πιέτρη, ο οποίος έκανε λόγο για ψέματα του δημάρχου για την παραχώρηση των μπαζωμάτων, την ίδια ώρα που πιστώνει στον εαυτό του την θετική εξέλιξη.

Σήμερα, λοιπόν, ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Παναγιώτης Λαζόπουλος, απαντά στον …προκάτοχό του (“προς αποκατάσταση της αλήθειας”, όπως λέει χαρακτηριστικά) ότι “τα μπαζώματα του Αγίου Νικολάου ουδέποτε υπήρξαν στην κυριότητα ή έστω σε καθεστώς παραχώρησης στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου. Λίαν προσφάτως παραχωρήθηκαν στον Δήμο Κορινθίων και υπάρχει πληθώρα εγγράφων που το αποδεικνύει αυτό, συνεπώς δεν μπορεί να είναι ψέματα. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι είναι αδύνατη η ανάθεση από τον πρόεδρο του ΔΛΤΚ μελέτης σε χώρο που δεν του ανήκει”!

Και συνεχίζει ο κ. Λαζόπουλος:

“Ένα είναι γεγονός: ότι τα μπαζώματα του Αγίου Νικολάου παραχωρήθηκαν στον δήμο Κορινθίων και οι διαδικασίες κατασκευής της μαρίνας Κορίνθου ξεκίνησαν με την ανάθεση της χωροθέτησής της, επί δημαρχίας Βασίλη Νανόπουλου. Αυτό θα γράψει η ιστορία!
Ο δήμαρχος αντιλαμβανόμενος τη σπουδαιότητα της μαρίνας για τη πόλη μας σε οικονομικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο προέβη σε ταχύτατες ενέργειες για την έναρξη υλοποίησης της. Η σύγκριση με όμορους δήμους είναι ανώφελη και εξυπηρετεί μόνο προεκλογικές σκοπιμότητες. Αγνοούν δε ότι το καζίνο βρίσκεται σε διαδικασία ρύθμισης των χρεών του και ουδεμία πιθανότητα υπάρχει για την κατασκευή της μαρίνας.
Αυτοί που χρησιμοποιούν κατά κόρον τους όρους «ψεύτης και ψεύδεται» θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, όταν μάλιστα η ίδια η πραγματικότητα αναιρεί τα λεγόμενά τους…”.

By Συντάκτης

ΣΧΕΤΙΚΑ