Γιατί έχει στοχοποιηθεί ο Βασίλης Ταγαράς ;;

Από τις μέχρι τώρα αποχωρήσεις στελεχών που υπηρέτησαν για διαφορετικούς λόγους το καθένα την δημοτική αρχή της Κορίνθου, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι αυτή που «πόνεσε» περισσότερο είναι του Βασίλη Ταγαρά.

Και ο λόγος είναι απλός.

Ο Βασίλης Ταγαράς, κινείται χωρίς τυμπανοκρουσίες , μεγαλοστομίες και κομπασμό με αποτέλεσμα να έχει προς τα έξω την εικόνα του σοβαρού και μετρημένου ανθρώπου και όχι του ποιητή φανφάρα.

Ο πρώην πλέον πρόεδρος του Κέντρου κοινωνικής πολιτικής έχει καταφέρει μέσα στον καταιγισμό της κενότητας που χαρακτηρίζει την πολιτική σκηνή της Κορίνθου να  διατηρήσει,  χαμηλό και σεμνό προφίλ και να είναι ευρύτερα αγαπητός επειδή ακριβώς δεν προκάλεσε με την συμπεριφορά του.

Ένα τέτοιο πρόσωπο δεν είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις και πολύ περισσότερο να το απαξιώσεις όσα τεχνάσματα και να χρησιμοποιήσεις.

Η αντίδραση του κ.Νανόπουλου, δεν έπεισε απέναντι στον Βασίλη Ταγαρά, γιατί ο πρώην πρόεδρος είναι μακριά από την μικροπολιτική και τα Κορινθιακά κουτσομπολιά και δεν βρήκε πρόσφορα έδαφος.

Σεμνά μπήκε στο κέντρο κοινωνικής πολιτικής και σεμνά έφυγε αφήνοντας πίσω του έργο, κάτι που ούτε ο ίδιος ο κ.Νανόπουλος παρά την οργή του δεν αμφισβήτησε.

Η αυτοδιοικητική σοβαρότητα του Βασίλη Ταγαρά, τον έχει δικαιώσει μέχρι τώρα για τις επιλογές του και αυτό .γιατί ακολουθεί τον δρόμο που χαράσσει η συνείδηση του και μόνο.

Η δημόσια συμπεριφορά Ταγαρά δημιούργησε υπεραξία στο πολιτικό του κεφάλαιο και μεγαλύτερη εκτίμηση από τους πολίτες κάτι που θα φανεί πολύ καθαρά στις εκλογές του Οκτωβρίου.

By Δημάρατος

ΣΧΕΤΙΚΑ