Αιχμή του δόρατος ο γιατρός και οι φίλοι του στην Κόρινθο!

Ο γιατρός Σωτήρης Παπαδημητρίου, είναι ένας παράγοντας σε επίπεδο αυτοδιοικητικό, που δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίσει πολύ περισσότερο να υποτιμήσει.

Ως γιατρός είναι εξαιρετικά μάχιμος και εξυπηρετικός και αυτό τον κάνει πολύ αγαπητό σε χιλιάδες κόσμο, που με τον ένα ή άλλο τρόπο έχουν δεχθεί τις ιατρικές του φροντίδες.

Αυτό όμως μπορεί και συμβαίνει και με άλλους γιατρούς.

Η διαφορά του κ.Παπαδημητρίου είναι ότι δεν είναι μόνος του και δεν εξαντλείται στην σχέση του με τους ασθενείς του.

Μαζί του υπάρχει και λειτουργεί αυτοδιοικητικά μία ομάδα στα Ανατολικά του δήμου Κορινθίων, που έχει τις δυνατότητες να εκλέξει όλα τα μέλη τη, είτε στα τοπικά είτε στο κεντρικό ψηφοδέλτιο.

Ηδη έχουν ανακοινωθεί από τον κ.Σταυρέλη κάποιοι από τους επιστήθιους φίλους του γιατρού αλλά υπάρχουν και 4-5  ακόμα που είναι κοινωνικά στελέχη από το πάνω ράφι και τα οποία θα ανακοινωθούν κοντά στο Πάσχα.

Στις προηγούμενες εκλογές κινήθηκε περισσότερο γύρω από την Σολυγεία αλλά αυτό έχει αλλάξει πλέον και η παρέμβαση του είναι σε όλο το μήκος και πλάτος του δήμου, με ότι αυτό συνεπάγεται στον αριθμό ψήφων που θα φέρει στον συνδυασμό του και φυσικά στον εαυτό του.

Η κοινωνική και αυτοδιοικητική παρέα του κ.Παπαδημητρίου αντικειμενικά είναι ένας παράγοντας που θα έχει συμμετοχή στην διαμόρφωση του αποτελέσματος στην Κόρινθο.

Σε ποιο βαθμό θα το δούμε στις 8 Οκτωβρίου.

By Δημάρατος

ΣΧΕΤΙΚΑ