Πότε θα πέσουν τα “βαριά χαρτιά” στον δήμο Κορινθίων;

Στην αυτοδιοίκηση υπάρχει ο όρος «βαριά χαρτιά»|, που δηλώνει κάποιους παράγοντες που όταν είναι υποψήφιοι μαζεύουν ψήφους με το τσουβάλι.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι γνωστό ότι κάνουν τεμενάδες σε αυτά τα χαρτιά για να τα έχουν στο ψηφοδέλτιο τους και αρχίζει ένα πολύμηνο παιχνίδι με ταξίματα από την μία πλευρά και ναζάκια από τους παράγοντες που το ψάχνουν πριν ενταχθούν σε ένα συνδυασμό.

Μέχρι τώρα έχουμε δεί πολλές ανακοινώσεις υποψηφίων αλλά βαριά χαρτιά δεν έχουμε δεί ακόμα, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, υποψηφίων που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι τάχα βαστούν για πίσω τους ισχυρούς ενώ η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν πάρει το «οκ» να τους ανακοινώσουν.

Στην πράξη βέβαια όλοι νομίζουν ότι είναι «άσο黨και συμπεριφέρονται σαν αυτοδιοικητικοί σταρ, μέχρι να προσγειωθούν το βράδυ των εκλογών.

Στην Κόρινθο υπάρχει ένδοια και αυτό  φαίνεται από πολλές ανακοινώσεις  υποψηφιοτήτων που είναι πολύ χαμηλών πτήσεων και δεν υπάρχουν και προσδοκίες πολλές.

Κάκιστα κατά την γνώμη μας οι υποψήφιοι δήμαρχοι επιμένουν στους πολυφορεμένους παράγοντες, αλλά και χωρίς αυτούς έτσι όπως είναι το σύστημα, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.!

Εχουμε άποψη για την μέχρι τώρα συγκρότηση των ψηφοδελτίων των κκ. Νανόπουλου και Σταυρέλη.

Η συγκρότηση γίνεται με το σύστημα….»μπες και εσύ μέσα»»…!

Η πλάκα είναι ότι ακόμα και άνθρωποι με συγκρότηση και πολιτικό επίπεδο περιμένουν να ακούσουν που θα πάνε τα «βαριά χαρτιά» για να βγάλουν συμπέρασμα ποιος θα γίνει δήμαρχος.

By Δημάρατος

ΣΧΕΤΙΚΑ