Πως και οι πρώην δήμαρχοι κάνουν προεκλογικό αγώνα;

Ενας που υπήρξε δήμαρχος ποτέ δεν θεωρεί τον εαυτό του πρώην και ποτέ δεν θα αποδεχθεί ότι ένας νεώτερος μπορεί να τα καταφέρει όπως αυτοί, πολύ δε περισσότερο καλύτερα από αυτούς. Αυτό είναι νόμος.

Οι δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου έχουν ενδιαφέρον, από πολλές πλευρές.Υπάρχει όμως μία αθέατη για την ώρα πλευρά που προκαλεί απορίες και ερωτηματικά.

Παρατηρούμε την ενεργοποίηση πρώην δημάρχων, οι οποίοι έχουν μπει πολύ δυνατά στις διεργασίες και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ των εν ενεργεία δημάρχων, προκαλώντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Στο Λουτράκι ο πρώην δήμαρχος κ.Παύλος Παύλου, δίνει μεγάλο αγώνα για τον άσπονδο εχθρό μέχρι λίγα χρόνια πριν Γιώργο Γκιώνη..!

Εχουν εκπλαγεί όσοι πίστευαν ότι αυτή η συμμαχία δεν μπορούσε ποτέ για λόγους αρχής αλλά και ακόμα περισσότερους να συμβεί.

Στο Ξυλόκαστρο ο ιστορικός δήμαρχος κ. Δημήτρης Σκούρας είναι στο στενό επιτελείο που νυν κ.Τσιώτου και βοηθά πολύ τον αγώνα.

Εδώ μπορεί να δικαιολογηθεί εν μέρει η εντατικοποίηση του κ.Σκούρα, ο οποίος είναι αενάως απέναντι σε ότι έχει σχέση με τον Αντώνη Κλαδούχο.

Αυτή η τόσο ενεργή εμπλοκή των δημάρχων στις εκλογές όπως είναι φυσικό δημιουργεί και τριβές και αντιθέσεις.

Η άμεση εμπλοκή των κκ. Σκούρα και Παύλου, μπορεί να εκπλήσσει αλλά πιθανόν έχει λογικές ερμηνείες.

Στον δήμο Κιάτου, όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι είναι ουδέτεροι και σιωπηλοί τουλάχιστον για την ώρα.

Στον δήμο Βέλου-Βόχας οι πρώην δήμαρχοι κκ. Θόδωρας Λαμπρόπουλος, Δημήτρης Γαλάνης και Χριστοδούλου, παρακολουθούν τα δρώμενα αλλά δεν έχουν ενεργή εμπλοκή.

Στην Κόρινθο ο κ.Αλέξανδρος Πνευματικός, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα στηρίξει ποτέ και για τίποτα τον Νίκο Σταυρέλη και  από την στάση κάποιων δικών του ανθρώπων θα φανεί αν θα στηρίξει τον Βασίλη Νανόπουλο, με αυτόν τον τρόπο.

Φυσικά και έχουν κάθε δικαίωμα να στηρίξουν με όποιο τρόπο επιθυμούν έναν υποψήφιο, ως πολίτες και ως έχοντες αντίληψη του θέματος.

Φυσικά και οι πρώην δήμαρχοι, όπως όλοι στο μυαλό τους έχουν το καλό του τόπου..!

By Συντάκτης

ΣΧΕΤΙΚΑ