Έδωσε τα πρώτα ονόματα στη δημοσιότητα ο Μανάβης!

Tους πρώτους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Θανάσης Μανάβης, υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Βέλου-Βόχας. Νέα πρόσωπα που θα ασχοληθούν για πρώτη φορά ενεργά με τα δημοτικά πράγματα και έχουν διαγράψει την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία.

ΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ

Ο λογιστής Νίκος Μαλακός, απόφοιτους του Πανεπιστημίου Πατρών, διατηρεί λογιστικό γραφείο, το οποίοι εμπιστεύονται μεγάλες και σοβαρές επιχειρήσεις, λόγω της εμπειρίας και της επιστημονικής κατάρτισης. Κατάγεται από το Χαλκί και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή, λόγω του ήθους του και της εξαιρετικής επαγγελματικής πορείας.

Ενας εξαιρετικά χρήσιμος  επιστήμονας στην νέα εποχή και σε ένα δήμο, που πρέπει να αναδιοργανωθεί σε όλα τα επίπεδα και να διοικείται από ανθρώπους που μπορούν να τον οδηγήσουν μπροστά.

Η συμμετοχή τέτοιας ποιότητας συμπολιτών μας στον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΝΟΗ, μας γεμίζει αισιοδοξία αλλά και ευθύνες .

 Η Σοφία Κεχαγιά είναι πολιτική υπάλληλος της Ελληνικής Αστυνομίας. Γεννήθηκε στο Βοχαϊκό και κατοικεί με την οικογένεια της στο Βραχάτι. Εχει δουλέψει για αρκετά χρόνια σε νευραλγικές θέσεις σε υπουργεία στην Αθήνα, πριν μεταταχθεί στο υπουργείο προστασίας του πολίτη και στο αστυνομικό τμήμα Βραχατίου

Εχει δοκιμαστεί σε θέσεις ευθύνης και έχει μεγάλη διοικητική εμπειρία.

Ο Γιάννης Ζησόπουλος, είναι πολύ γνωστός επιχειρηματίας σε ολόκληρη την περιοχή του δήμου και όχι μόνο. Είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένος κοινωνικά και πολιτικά και παρών σε όλες τις κοινωνικές διεργασίες και ανάγκες.

Είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος του δήμου Βόχας με δήμαρχο τον Σπύρο Χριστοδούλου.

Διετέλεσε επι σειρά ετών, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΟ Ζευγολατιού, την οποία έχει υπηρετήσει από όλες τις θέσεις.. Είναι ένας άνθρωπος, που μπορεί και συνθέτει χωρίς ποτέ να δημιουργεί πολώσεις ή διχασμούς.

Ενας καλός και χρηστός πολίτης, που γεννήθηκε και ζει στο Ζευγολατιό.

By Συντάκτης

ΣΧΕΤΙΚΑ